Unsere Partner
Mattig-Suter und Partner Schwyz


 

Partnerët tanë

 

Mattig Management
Partners

Vendndodhje Sofia, Bullgari
 
Vendndodhje Vienë, Austri
Vendndodhje Bukuresht dhe Timisoara, Rumani
Vendndodhje Bratislava, Sllovaki
 
Partnerë biznesi
Treuhand- und Revisionsgesellschaft
Mattig-Suter und Partner Schwyz
Mattig Gruppe Temeswar
Zyrë avokatie Loewenheim
 
Mattig Accounting & Controlling RO
Mattig Accounting & Controlling BG
Mattig Expert Sibiu
NPZ - Neue Pressburger Zeitung
 
Network/rrjeti
Dhoma e tregtisë zviceriane - Europa qëndrore
procure.ch – Shoqata zviceriane
për blerje dhe për menaxhim të produkteve të konsumatorëve
Dhoma e tregtisë Gjermani-Zvicër
Dhoma e tregtisë Zvicër-Austri-Liechtenstein
Dhoma e tregtisë Zvicër-Rumani
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë gjermano-rumune (DRAHK) 
Klubi ekonomik gjerman Timisiora (RO)
Klubi ekonomik gjerman Siebenbürgen, Sibiu
Shoqata agrare gjermanisht-folëse DAV
Dhoma ekonomike Austri Corporate Responsibility Project/Vienë:
Mbështetje për Emigrantët
Klubi austriak i biznesit, Bukuresht
Konsulentë ndërkombëtarë austriakë
Dhoma e tregtisë bullgare - zviceriane
Entreprise Europe Network
Dhoma e tregtisë Zviceriane dhe e Republikës sllovake HSSR
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë gjermano- sllovake AHK
Dhoma e tregtisë sllovake- austriake